Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oussama Assaidi poseert al in Ajax-shirt


9 augustus 2012 - Een overgang van Oussama Assaidi van SC Heerenveen naar Ajax lijkt slechts een kwestie van tijd. Onlangs liet de buitenspeler zich uitgebreid fotograferen in een Ajax-shirt. Dat gebeurde in een Amsterdams filiaal van Accent Sport, zo meldt De Telegraaf.

Inmiddels is er een mondeling akkoord tussen Ajax en SC Heerenveen over de transfersom. Ajax zal het nu met Assaidi eens worden. Eerder ketsten transfers naar Spartak Moskou en Galatasaray af op de persoonlijke voorwaarden van Assaidi en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. De zaakwaarnemer zit vandaag met directeur voetbalzaken Marc Overmars om de tafel om over Assaidi te praten.

Overigens is Assaidi gewoon met SC Heerenveen afgereisd naar Roemenie voor het Europa League-duel met Dinamo Boekarest. Assaidi kan op basis van nieuwe UEFA-regelgeving gewoon voetballen voor SC Heerenveen. Spelers die in de voorronde van een Europees toernooi spelen kunnen nog switchen en in de groepsfase uitkomen voor een andere club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!