Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen nog niet klaar op transfermarkt


9 augustus 2012 - Technisch directeur Johan Hansma van SC Heerenveen is nog lang niet klaar op de transfermarkt. "Achterin zijn we tevreden met wat we gehaald hebben, maar op het middenveld en voorin willen we er nog wat bij. We willen werken met een selectie van 33 tot 34 man", aldus Hansma in De Telegraaf.

SC Heerenveen bereikte een mondeling akkoord met Ajax over Assaidi. Met dat geld zouden extra financien vrijkomen voor nieuwe spelers. Ondertussen heeft SC Heerenveen zelf al gemeld bij VVV Venlo voor Yanic Wildschut. Assaidi is nog niet weg. Hansma in De Telegraaf: "Hij is gewoon mee en staat ingeschreven voor de Europa League."

De 4-0 zege op Dinamo Boekarest was welkom na een moeizame voorbereiding. "Het was wel lekker, dat alles op zijn plek viel. Dat gevoel had Marco (Van Basten, red) ook. Wij hebben de grootste zege van de derde ronde in de Europa League-voorronde neergezet. Dat is overigens nog geen garantie, want wij hebben het in het verleden ook nog weleens weggegeven in een uitwedstrijd in Roemenië", waarschuwde Hansma.

SC Heerenveen raakte deze zomer Bas Dost (Wolfsburg) en Luciano Narsingh (PSV) kwijt. Het vertrek van Assaidi (Ajax) lijkt aanstaande. Daar tegenover staat de komst van de aanvallers Matthew Amoah en Mark Uth, dat lijkt wat magertjes. Hansma lijkt dan ook voornamelijk zijn aanval te willen versterken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!