Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Labyad eindelijk verlost van elkaar


9 augustus 2012 - PSV en Zakaria Labyad zijn eindelijk van elkaar verlost. PSV en Sporting Lissabon zijn het eens geworden over de voorwaarden, zo laat PSV op haar site weten.

Het contract van Labyad is ontbonden en in ruil daarvoor ontvangt PSV een financiële vergoeding in ruil voor dat. Eerder werd al duidelijk dat de negentienjarige middenvelder een vijfjarig contract had getekend bij Sporting Lissabon. PSV claimde dat dit juridisch ongeldig was omdat hij nog onder contract in Eindhoven stond.

Volgens diverse bronnen ontvangt PSV een bedrag van circa 1 miljoen euro. Het bedrag kan oplopen op basis van prestaties van Sporting Lissabon. Ook zal PSV verdienen bij een eventuele transfer van Labyad naar een andere club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!