Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt vertrek Aras Ozbiliz


9 augustus 2012 - Aras Ozbiliz vertrekt definitief bij Ajax voor een Russisch avontuur. De 22-jarige aanvaller gaat aan de slag bij FC Kuban Krasnodar. Ozbiliz had in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2014 en levert Ajax waarschijnlijk een transfersom van circa 1 miljoen euro op.

Ozbiliz werd geboren in Turkije maar groeide op in Nederland. De aanvaller beschikt over de Nederlandse en Armeense nationaliteit. Voor dat laatste land maakte Ozbiliz onlangs zijn debuut in het nationale elftal. Dat viel ook de voorzitter van Kuban Krasnodar op die dezelfde nationaliteit als Ozbiliz heeft.

De buitenspeler maakte op 28 november 2010 zijn debuut voor Ajax. In totaal speelde Ozbiliz 37 officiële wedstrijden voor Ajax, daarin kwam hij 3 keer tot scoren. Met de transfersom krijgt Marc Overmars, directeur voetbalzaken, meer wisselgeld om Oussama Assaidi los te weken bij SC Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!