Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint eenvoudig in Boleslav


9 augustus 2012 - FC Twente heeft zich zonder overmatig in te stemmen de playoffs van de Europa League bereikt. Op bezoek bij Mlada Boleslav werd met 2-0 gewonnen. Eerder won de ploeg van Steve McClaren ook al in de eigen Grolsch Veste met 2-0.

Al na negen minuten spelen was het in Tsjechie geen echt duel meer. Nacer Chadli had FC Twente toen al op een 1-0 voorsprong gezet en gelet op de eerdere wedstrijd moest de thuiswedstrijd nu vier keer tot scoren komen. In het restant van de wedstrijd zou Boleslav niet meer scoren. Leroy Fer scoorde na ruim een half uur spelen nog de 2-0 maar daar liet FC Twente het dan ook bij.

FC Twente gaat net als PSV en Feyenoord in de kokers voor de loting van de playoffs voor de Europa League. SC Heerenveen en Vitesse hopen zich later vanavond bij dit drietal te voegen. Voor Vitesse zal dat gezien de 2-0 nederlaag in Rusland een hele lastige opgave gaan worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!