Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anzhi opnieuw slagvaardiger dan Vitesse


9 augustus 2012 - Vitesse is er niet in geslaagd de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Na de 2-0 nederlaag in Rusland werd met dezelfde cijfers vandaag verloren in eigen huis.

Evenals in Moskou was ook Vitesse vandaag de bovenliggende partij in de eerste helft. De ploeg van Fred Rutten kreeg ook vanavond de kansen maar was het opnieuw voor het doel niet slagvaardig genoeg. Achterin gaf Vitesse nauwelijks iets weg. Op een slippertje in de beginfase na toen Anzhi uit een corner razendsnel omschakelde en vanuit de eigen defensie Boussoufa oog in oog met Velthuizen zette.

Vlak na rust sloeg Samuel Eto'o toe. Vitesse zou nu vier keer moeten scoren om alsnog door te kunnen gaan. Een mogelijke opgave. Zeker toen ook debutant Simon Cziommer met twee keer geel het veld moest verlaten. Samuel Eto'o bepaalde later in het duel nog de eindstand op 0-2. Het Europese avontuur van Vitesse zit er na 4 duels op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!