Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax vervolgt gesprekken met Assaidi


10 augustus 2012 - Oussama Assaidi kan bij Ajax een driejarig contract tekenen. Ajax zou daarnaast een optie voor nog eens een extra jaar willen hebben. Vandaag lijkt er meer duidelijkheid te komen over de aanstaande transfer.

Al eerder bereikten Ajax en SC Heerenveen een mondeling akkoord over de transfersom. De overgang werd enigzins vertraagd door de verplichtingen van SC Heerenveen en Assaidi in de Europa League. Gisteren speelde SC Heerenveen in Roemenie tegen Dinamo Boekarest.

Vandaag hoopt directeur voetbalzaken Marc Overmars de gesprekken met Assaidi en diens zaakwaarnemer Mino Raiola te vervolgen. Overmars liet aan Heracles Almelo inmiddels weten dat er geen nieuw bod op Samuel Armenteros komt. Het bod was 'take it or leave it'. Heracles deed na het eerste bod van Ajax juist een tegenvoorstel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!