Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mathijsen in Nederland voor transfer Feyenoord


10 augustus 2012 - Joris Mathijsen lijkt te staan voor een terugkeer naar de Eredivisie. Donderdagavond landde de international op Schiphol. De verwachting is dat hij op zeer korte termijn een contract zal tekenen bij Feyenoord.

Een aantal zaken moet volgens het Algemeen Dagblad nog op papier gezet worden. Ook moet Mathijsen nog een medische keuring ondergaan. Het duel met FC Utrecht van komend weekend zal nog te vroeg komen. De verwachting is dat hij na het weekend zal aansluiten bij de selectie van Ronald Koeman.

Feyenoord was op zoek naar extra ervaring. De Rotterdammers beschikken over een zeer talentvol centraal duo met Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi. Trainer Ronald Koeman is overtuigd van het feit dat Mathijsen met zijn ervaring de ontwikkeling van deze spelers kan versnellen. Indi kan ook als linksback uit de voeten.

Voor Joris Mathijsen ligt in Rotterdam-Zuid een driejarig contract klaar. Mathijsen zal volgens het Algemeen Dagblad de best betaalde speler in De Kuip gaan worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!