Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mathijsen bevestigt aanstaande transfer Feyenoord


10 augustus 2012 - Joris Mathijsen staat op het punt een contract te tekenen bij Feyenoord. Berichten hierover waren er al langer, Mathijsen heeft dat nieuws nu ook bevestigd tegenover NuSport.

"Het was als jochie mijn doel om in het eerste van Willem II te komen, dus dat is mijn club. Maar van de topclubs had ik het meeste met Feyenoord. Het is een warme volksclub, dat werd net al weer bevestigd toen ik even in De Kuip was. Iedereen was enorm hartelijk, ik voelde me meteen thuis", aldus de 32-jarige verdediger aan NUsport.

"Als Brabander vind ik dat prettig. Daarbij sprak het hele pakket mij aan. De plannen die ze hebben, de talenten, het potentieel; ik denk dat ik daar een mooie rol in kan vervullen." Niet alleen Feyenoord meldde zich voor de international. Ook Ajax klopte aan maar werd nooit concreet. "Dus ik heb niet hoeven kiezen. Er waren nog wat opties, maar met de mensen van Feyenoord was ik meteen heel ver. Ik teken voor drie jaar, daaruit blijkt waardering. Gevoel is voor mij heel belangrijk."

Mathijsen bestrijdt het verhaal dat hij niet meer in de plannen van Malaga voorkwam en daarom vertrekt. "Ik weet niet hoe dat verhaal de wereld in is gekomen, maar ik heb 28 wedstrijden gespeeld en heb er zes gemist door een blessure. Dat ik weg ben bij Malaga komt doordat het hele plan uit elkaar viel en dat er tegen de spelers werd gezegd: zoek iets anders. Toen Ron Vlaar vertrok, kwam alles in een stroomversnelling."

Louis van Gaal nam Mathijsen op in de selectie van Oranje tegen de Rode Duivels. "Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij zitten er ook bij, dus de Feyenoord-defensie staat er goed op in Zeist", glimlachte de 32-jarige verdediger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!