Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt komst Joris Mathijsen


10 augustus 2012 - Joris Mathijsen keert definitief terug op de Nederlandse velden. De 82-voudig international tekende vandaag een driejarig contract bij Feyenoord. De overgang komt net te laat voor komend weekend, Mathijsen is nog niet speelgerechtigd tegen FC Utrecht.

"We hebben een selectie die bulkt van het talent, maar na het vertrek van onder meer Ron Vlaar en Karim El Ahmadi was er duidelijk behoefte aan een zeer geroutineerde speler, die zowel op het veld als in de kleedkamer op bepaalde momenten de rust, het vertrouwen en het leiderschap kan brengen die nodig zijn om structureel topprestaties te leveren. Met Joris hebben we die nu binnengehaald en daar zijn we - staf en directie - zéér content mee", aldus technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl.

Ondanks een doorlopend contract wilde Malaga graag meewerken aan een transfer. Malaga moet snijden in de kosten nu de Arabische geldschieter de geldkraan heeft dichtgedraaid. "Anders was zijn komst zeker geen haalbare kaart geweest", erkende Van Geel op Feyenoord.nl. "Tot ieders vreugde is het nu dus gelukt om tot overeenstemming te komen."

Ook Mathijsen is blij met zijn terugkeer naar Nederland waar hij eerder speelde voor Willem II en AZ. Mathijsen: "Ik ben blij dat het is gelukt. Al in het eerste gesprek met Martin van Geel heb ik onomwonden aangegeven héél graag naar Feyenoord te komen. Vorig jaar al vond ik het schitterend om van een afstand te zien wat er bij Feyenoord allemaal gebeurt en dat ik daar nu dus mijn steentje aan mag komen bijdragen is helemaal mooi."

Van Geel stelt dat er ook na het aantrekken van Mathijsen financieel nog mogelijkheden zijn voor het aantrekken van een aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!