Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in spagaat: transferwens Anita


11 augustus 2012 - Vurnon Anita heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax. De controlerende middenvelder wil maar al te graag aan de slag bij Newcastle United. The Magpies hebben hun eerdere bod verhoogd naar acht miljoen euro.

Volgens De Telegraaf zit Ajax nu in een spagaat. Eigenlijk wil de club Anita helemaal niet kwijt. Maar het beseft ook dat het na onderhandelingen mogelijk een bedrag van 10 miljoen euro kan incasseren voor Anita. Een transferssom die men nooit meer voor Anita zal kunnen krijgen. De andere optie is om Anita aan zijn contract te houden en dan een teleurgestelde speler in de selectie te hebben.

Het wordt sowieso lastig voor Ajax om Vurnon Anita bij een eventuele transfer te vervangen. Ajax is van mening dat Anita bij een vertrek door een externe speler moet worden vervangen. In de eigen selectie en jeugd is niet nog zo'n type speler te vinden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!