Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wissel Peter Wisgerhof wanhoopt niet


11 augustus 2012 - Het is wennen voor Petete Wisgerhof. Sinds zijn entree in januari 2009 was de verdediger een vaste waarde bij FC Twente. Na de komst van Andreas Bjelland moet Wisgerhof genoegen nemen met een plaatsje op de bank.

"Het is voor mij heel erg wennen, want ik heb in veertien jaar profvoetbal bijna nooit in deze situatie gezeten", aldus de 32-jarige Wisgerhof in gesprek met De Telegraaf. "Vorig seizoen heb ik het één wedstrijd meegemaakt dat ik niet in de basis stond (FC Twente-PSV, red.) en ik geloof één keer bij NEC, maar verder niet."

"Ik heb met de trainer over de situatie gesproken en hij heeft aangegeven dat er geen duidelijke reden is waarom ik niet speel, maar dat hij een keuze moet maken en nu deze combinatie wil proberen. In de situatie waarin ik nu zit, kun je twee dingen doen: stil in een hoekje gaan zitten of er het beste van maken. Ik kies voor het laatste", zo besloot Wisgerhof.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!