Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fabio Caracciolo op proef bij De Graafschap


11 augustus 2012 - De Graafschap is nadrukkelijk op zoek naar een bewezen doelpuntenmachine in de Jupiler League. Vanaf maandag komt Fabio Caracciolo op proef. De Belgische aanvaller past precies in de profielschets.

De 27-jarige Belg speelde het afgelopen half jaar nog voor MVV dat hem huurde van het Belgische RSC Visé. Eerder speelde de aanvaller, geboren in Genk, voor onder meer ADO Den Haag, FC Den Bosch en Fortuna Sittard. Caracciolo was echter het langst actief voor MVV. Naast afgelopen jaar was hij er ook tussen 2001 en 2007 actief.

Trainer Huistra bevestigde tegenover Omroep Gelderland de komst van Caracciolo. "Ik wil hem eerst zien en kijken hoe hij er voor staat", aldus Huistra die zijn debuut bekroonde met een 2-0 zege op Excelsior.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!