Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB start zaak tegen Staat der Nederlanden


11 augustus 2012 - KNVB is voornemens een rechtszaak te starten tegen de Nederlandse staat. De voetbalbond is het niet eens met de eenmalige crisisheffing van 16% op inkomens van boven de 150.000 euro. Volgens de KNVB wordt het voetbal onevenredig hard geraakt.

De KNVB heeft becijferd dat de 'belasting voor de rijken' over 2012 de 36 betaald voetbalclubs in 2013 16 tot 18 miljoen euro gaat kosten. De voetbalbond spreekt van 'onbehoorlijk bestuur' omdat deze heffing - onderdeel van het Kunduz-akkoord op zeer korte termijn wordt ingevoerd.

Financieel directeur Jeroen Slop van Ajax meldde eerder al op de site van zijn club: "In ons geval gaat het om bijna alle spelers, omdat in het salaris ook tekengeld en onze kampioensbonus zijn opgenomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!