Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord start met zege op FC Utrecht


12 augustus 2012 - De nummer twee van het afgelopen seizoen, Feyenoord, is het nieuwe seizoen begonnen met een zege. In en tegen Utrecht werd met 1-0 gewonnen door een goal van Sekou Cisse.

Na afloop van de wedstrijd zal Ronald Koeman opnieuw zijn bedenkingen hebben gehad. In aanvallend opzicht liet Feyenoord het na om een grote zege in Utrecht neer te zetten. Onder andere Lex Immers, Guyon Fernandez en Ruben Schaken hadden het vizier niet op scherp staan. FC Utrecht ontbrak het aan kwaliteit om het Feyenoord moeilijk te maken, al kon men een hoop met vechtlust compenseren.

De openingsfase was nog voor FC Utrecht. De ploeg startte fel en met de opkomende aanvoerder Asare kwam het ook een aantal malen gevaarlijk dichtbij het doel van Erwin Mulder. Feyenoord kon daar zelf nauwelijks iets tegenover zetten. Nadat Cisse eerder nog koddig met het hoofd miste was het niet veel later alsnog raak voor de aanvaller. De Ivoriaan kopte knap raak uit een voorzet van Ruben Schaken.

Na rust kwam Feyenoord helemaal niet meer in gevaar. De ploeg van Ronald Koeman liet het alleen na de wedstrijd op slot te gooien door een tweede misschien wel derde treffer te maken. Hierdoor maakte Feyenoord het zichzelf onnodig moeilijk. In de slotfase was het nog even alle hens aan denk bij een offensief van Utrecht. Verder dan een schot van Mulenga kwam Utrecht echter niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!