Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Newcastle United eens over Anita


12 augustus 2012 - Vurnon Anita speelt vandaag zijn laatste wedstrijd voor Ajax, zo meldt Eredivisie Live. Newcastle United is het met Ajax eens geworden over een transfersom van tussen de 8 en 10 miljoen euro. Anita moet zelf nog wel tot een akkoord komen maar daar worden geen problemen verwacht.

Frank de Boer lag lang voor een mogelijk vertrek van Anita, mede omdat er binnen zijn selectie en de Ajax-jeugd geen directe vervanger aanwezig is. De Boer weet echter ook dat zijn club nooit meer zo'n bedrag voor Anita zou kunnen opstrijken. Anita had zelf al eerder aangedrongen op de clubleiding van Ajax om hem te laten gaan.

Enkele weken geleden besloot Anita zijn zaakwaarnemer Harry Lulofs aan de kant te zetten om in zee te gaan met Mino Raiola. De Nederlands / Italiaanse zaakwaarnemer kent de bestuurskamers van alle grote clubs in Europa. Een transfer van Anita kwam daarmee dichterbij. Newcastle United hapte toe omdat oud-Twente middenvelder Cheick Tiote op het punt staat te verkassen naar een Engelse topclub.

Vurnon Anita was een van de bepalende spelers in de titel van Ajax afgelopen seizoen. Ook komend seizoen had Frank de Boer graag gewerkt met een middenveld bestaande uit Christian Eriksen, Siem de Jong en controleur Anita. Zo ver komt het dus niet. Ajax zal toch de transfermarkt op moeten gaan om een vervanger van Anita aan te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!