Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sterke start FC Twente: 4-1 zege op Groningen


12 augustus 2012 - FC Twente is het seizoen voortvarend begonnen. In de eigen Grolsch Veste werd FC Groningen met maar liefst 4-1 aan de kant gezet. Nacer Chadli en Dusan Tadic scoorden vanmiddag ieder twee keer.

Aanvankelijk leek het helemaal niet zo'n gemakkelijke middag voor FC Twente te gaan worden. De Tukkers gingen echter uiterst effectief om met de kansen die men kreeg. Zo stond het bij rust 2-0 na goals van Chadli (mooi schot na fraaie steekpass van Tadic) en Tadic (rebound).

Na rust maakte Chadli al snel de 3-0, daarmee was het duel definitief gespeeld. Tadic tekende twintig minuten voor tijd voor de 4-0. Dat was nog niet de eindstand. Bacuna bepaalde de eindstand zeven minuten voor tijd op 4-1 en redde daarmee nog enigzins de eer van FC Groningen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!