Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse blijft steken op gelijkspel


12 augustus 2012 - 2012/2013 zou het seizoen van Vitesse moeten gaan worden. Vandaag kwam de ploeg van Fred Rutten echter niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen ADO Den Haag. De roep om versterking wordt groter en groter.

Vitesse kwam sterk uit de startblokken en legde ADO Den Haag haar wil op. Kansen kwamen er ook maar Vitesse vergat het zichzelf makkelijk te maken door de 1-0 te scoren. Na de eerste twintig minuten kon ADO Den Haag weer in het duel komen. Bij rust was het in de Gelredome nog altijd 0-0.

Chery opende namens ADO Den Haag met een fraai afstandsschot de score. Nog geen minuut later was het via Wilfried Bony al weer gelijk. Lang bleef de 1-1 stand niet op het brod staan. Enkele minuten later werd het 1-2 door Danny Holla. Vitesse kwam via een vrije trap van Reis op gelijke hoogte. De thuisploeg drong nog aan maar het bleef bij 2-2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!