Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Financieel kerkhof bij Ajax'


13 augustus 2012 - Er is sprake van een financieel kerkhof in Amsterdam. Dat is de enige reden waarom Ajax niet haar portemonnee trekt voor versterkingen. Volgens De Telegraaf en het Algemeen Dagblad is het financieel een puinhoop in Amsterdam.

Ajax nam deze zomer afscheid van Jan Vertonghen, Mounir El Hamdaoui, Dario Cvitanich, Ismail Aissati, Nicolas Lodeiro, Jeroen Verhoeven, André Ooijer, Aras Özbiliz, Dmitry Bulykin, Rodney Sneijder en Geoffrey Castillion uit. Daarnaast zei Ajax geen nee tegen de aanstaande transfers van Theo Janssen (Vitesse) en Vurnon Anita (Newcastle United). Daar tegenover stond de komst van de transfervrije Lasse Schone (NEC) en Tobias Sana (350.000 euro van IFK Goteborg).

Wanneer ook Gregory van der Wiel en Miralem Sulejmani de club deze zomer nog verlaten komt er voor Ajax ruimte voor meerdere versterkingen. Ajax wil ten koste van alles voorkomen dat Van der Wiel en Sulejmani volgend jaar zomer transfervrij de deur uitlopen. Zeker de komst van een linksbenige centrale verdediger is wenselijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!