Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen legt Pappa vast


13 augustus 2012 - Gisteren verloor SC Heerenveen thuis met 2-0 van NEC. Duidelijk werd dat SC Heerenveen nog versterkingen nodig heeft voor een mooie eindklassering. Vandaag kondigde de club de komst van Marco Pappa aan. Helaas voor de Friezen komt Pappa pas in januari.

De 24-jarige aanvaller uit Guatamala komt SC heerenveen per 1 januari versterken. De international kan transfervrij worden overgenomen van het Amerikaanse Chigago Fire. Pappa stond ook in de belangstelling van FC Twente en Wigan Athletic.

SC Heerenveen probeerde Pappa al eerder naar Friesland te halen maar kwam niet tot een akkoord met Chicago Fire. Pappa speelde 28 keer voor Guatemala en kwam daarin 5 keer tot scoren. Pappa kan zowel uit de voeten op het middenveld als op de flanken. In Friesland tekende hij een contract tot de zomer van 2016.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!