Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Raiola verwacht geen Ajax-transfer voor Assaidi


13 augustus 2012 - Mino Raiola verwacht niet dat het tot een persoonlijk akkoord tussen zijn client Oussama Assaidi en Ajax komt. Ajax is het al enige tijd eens met SC Heerenveen over de transfersom. Maar voor de zoveelste keer deze zomer grijpt Ajax alsnog mis bij een speler.

Een eerste contractvoorstel van Ajax is geweigerd. 'Op deze manier is de kans op een akkoord tussen Ajax en Assaidi klein', zegt zaakwaarnemer Mino Raiola in gesprek met Voetbal International. 'Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot op dit moment. Bovendien zijn er ook clubs uit het buitenland geïnteresseerd in Oussama.'

Het kan voor Assaidi ook een interessante optie zijn om zijn contract bij SC Heerenveen uit te dienen. Volgend jaar zomer geniet Assaidi de transfervrije status en lijken de clubs opnieuw voor hem in de rij te staan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!