Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Assaidi wil 1,6 miljoen euro verdienen'


13 augustus 2012 - Oussama Assaidi claimde dat hij er bij een overgang van SC Heerenveen naar Ajax financieel nauwelijks op vooruit zou gaan. Om die reden heeft de buitenspeler voorlopig geen trek in een overgang naar Amsterdam.

Johan Derksen verklaarde in het RTL 7-programma Voetbal International dat Assaidi er in Amsterdam juist fors op vooruit zou gaan. In Friesland heeft Assaidi nog een contract tot volgend jaar zomer. Assaidi voetbalt bij SC Heerenveen voor een jaarsalaris van 350.000 euro.

In Amsterdam zou de Marokkaans international 1,1 miljoen euro kunnen ontvangen. Assaidi wil echter minimaal 1,6 miljoen euro ontvangen. Een bedrag dat Ajax weigert op te hoesten. De landskampioen lijkt daarmee op zoek te moeten gaan naar alternatieven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!