Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie: 'Van Gaal heeft er vele zin in, ik ook'


14 augustus 2012 - Robin van Persie heeft na het teleurstellend verlopen Euro 2012 nooit overwogen om een punt te zetten achter zijn interlandloopbaan. Dat liet de Arsenal-aanvaller optekenen door een journalist van De Telegraaf.

"Geloof me, echt nooit. Daar ben ik veel te veel liefhebber voor." Was de aanvaller dan een beetje boos na het EK in Polen en Oekraine. "Nee, hoor. Ik ben ook absoluut niet gefrustreerd." Van Persie keek zelfs al wel vooruit naar een periode onder bondscoach Louis van Gaal. De eerste indrukken waren prima.

"Dit is de eerste dag en ik had hem hiervoor nog niet gesproken. Voor iedereen is alles nu even nieuw. Hij heeft er veel zin in, merk ik. En ik ook. En als ik om me heen kijk, heeft iedereen er volgens mij weer echt zin in," aldus de international in gesprek met De Telegraaf

Van Persie wil niets meer kwijt over eventuele interne strubbelingen. "Daar ga ik niet op in. Het lijkt me logisch en wel zo netjes om sommige dingen binnenskamers te houden. Of ik tijdens of na het EK niet de neiging had wat te zeggen? Soms wel, maar vaak niet. Tijdens mijn vakantie heb ik vooral de focus gelegd op ontspannen en vakantie vieren met mijn gezin. Zoveel vakantie heb ik niet gehad de laatste jaren."

De aanvaller was behoorlijk duidelijk hoe Van Gaal er weer een eenheid van kan maken. "Door te winnen. Dat lijkt me wel handig. Ons doel is om naar het WK te gaan. We hebben met lastige landen te maken. Turkije en Hongarije uit zijn nooit makkelijk. Maar ik vind het wel een fijne uitdaging, hoor."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!