Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles haakt af voor Bart Schenkeveld


14 augustus 2012 - Heracles Almelo is voorlopig afgehaakt voor Bart Schenkeveld. Heracles Almelo had de verdediger graag overgenomen van Feyenoord maar is afgeschrikt van de vraagprijs.

Technisch directeur Martin van Geel had eerder te kennen gegeven dat Feyenoord zich soepel zou gaan opstellen bij een eventueel vertrek van Schenkeveld. "Dat is gezegd. Maar als je vergelijkt wat Feyenoord vraagt, ten opzichte van wat clubs, die interesse hebben, op dit moment kunnen betalen, dan wordt het moeilijk. We hopen er uit te komen. En anders speelt hij gewoon bij Feyenoord", aldus zaakwaarnemer Wessel Weezenberg in gesprek met De Telegraaf.

De 20-jarige Bart Schenkeveld heeft bij Feyenoord nog een contract tot volgend jaar zomer. De centrale verdediger staat ook in de belangstelling van SC Heerenveen, Roda JC, VVV-Venlo en RKC Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!