Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer wordt niet treurig en zoekt de uitdaging


14 augustus 2012 - Is het de nieuwe standaard in Amsterdam? Of zou Ajax dan toch een financieel kerkhof zijn. Duidelijk is wel dat een groot aantal spelers deze zomer bij Ajax vertrok. Anita en Janssen lijken de volgende spelers te zijn.

In financieel opzicht is de transfer van Anita naar Newcastle United (8,5 miljoen euro + bonussen) een werelddeal. Sportief is het opnieuw een aderlating voor trainert Frank de Boer. "Eventueel moeten we nu weer op het laatste moment gaan bouwen", aldus De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Soms moet je de tijd nemen. Nee, het is niet zo dat ik daar treurig van word. Dan zoek ik de uitdaging en stroop de mouwen op."

Mocht Anita vertrekken dan is hij de twaalfde speler die deze zomer de deur bij Ajax dichttrekt. Eerder gingen Jan Vertonghen, Mounir El Hamdaoui, Dario Cvitanich, Ismaïl Aissati, Nicolás Lodeiro, Jeroen Verhoeven, André Ooijer, Aras Özbiliz, Dmitri Bulykin, Rodney Sneijder en Geoffrey Castillion de middenvelder voor. Theo Janssen, Gregory van der Wiel en Miralem Sulejamni mogen ook vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!