Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ola Toivonen aast op vertrek bij PSV


14 augustus 2012 - Ola Toivonen heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij PSV. De Zweeds international heeft dat laten optekenen tegenover media uit eigen land.

Toivonen vertelde in Zweedse media: "PSV vraagt een onredelijk hoge transfersom voor mij. En wat me nog meer bevreemdt, is dat ze verschillende transferbedragen vragen, afhankelijk van welke club zich meldt."

Het Russische Rubin Kazan zou een van de kandidaten zijn om Toivonen van PSV over te nemen. Het is bereid om 9 miljoen euro voor Toivonen neer te tellen. Toivonen zou jaarlijks tussen de 2 en 2,5 miljoen euro kunnen verdienen.

Toivonen verblijft momenteel in Zweden om zich met het nationale team voor te bereiden op een oefeninterland tegen Brazilië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!