Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal zet Huntelaar in de spits


14 augustus 2012 - Louis van Gaal heeft de opstelling van het Nederlands Elftal voor de oefeninterland tegen de Rode Duivels van morgen vrijgegeven. Opvallend is dat Huntelaar de voorkeur krijgt boven Van Persie in de spits. Wesley Sneijder volgt Van Bommel op als anavoerder.

De afgelopen jaren was een fitte Robin van Persie bij Bert van Marwijk zeker van een basisplaats en moest Huntelaar genoegen nemen met een plaatsje op de bank. Hoe fit is Van Persie op dit moment? Hij speelde alleen afgelopen weekend 25 minuten mee voor Arsenal in een oefenduel tegen FC Koln.

Ook het middenveld krijgt een ander gezicht. Mark van Bommel is gestopt. Normaliter koos Van Marwijk voor twee defensief ingestelde middenvelder. Nu zal Nigel de Jong het in zijn eentje moeten opknappen als controleur met Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder als aanvallende middenvelders.

Ricardo van Rhijn is voorlopig de nieuwe rechtsback van Oranje. De jonge Ajacied profiteert vermoedelijk van het gebrek aan wedstrijdritme van Gregory van der Wiel. Ook is er een basisplaats voor Luciano Narsingh.

Opstelling Oranje
Stekelenburg; Van Rhijn, Mathijsen, Heitinga, Willems; De Jong, Sneijder, Van der Vaart; Narsingh, Huntelaar en Robben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!