Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chanturia claimt interesse van Genoa


14 augustus 2012 - Giori Chanturia staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Italiaanse Genoa. Dat verklaart de Georgische aanvaller van Vitesse althans zelf in Italiaanse media.

Chanturia wordt door het Algemeen Dagblad vanuit de regionale krant 'Secolo XIX' geciteerd. Chanturia: 'Ik heb met Genoa gesproken en een aanbieding ontvangen'Nu ga ik praten met eigenaar Merab Jordania om duidelijkheid te krijgen over mijn toekomst bij de club.'

De buitenspeler kwam twee seizoenen geleden over van FC Barcelona B. Na een goede start is Chanturia niet meer zeker van een basisplaats. Trainer Fred Rutten geeft op dit moment de voorkeur aan Jonathan Reis en Renato Ibarra op de flanken. Het is onbekend of Vitesse wil meewerken aan een transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!