Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Assaidi hoopt nog altijd op Ajax


15 augustus 2012 - Oussama Assaidi hoopt nog altijd op een transfer naar Ajax. De buitenspeler van SC Heerenveen ontkent dat de deal is afgeketst op zijn persoonlijke salariseisen.

Ajax en SC Heerenveen bereikten eerder al een akkoord over de transfersom. Volgens Johan Derksen verdient Assaidi 350.000 euro bij SC Heerenveen. In Amsterdam kon Assaidi 1,1 miljoen euro verdienen. De aanvaller zou volgens de hoofdredacteur van Voetbal International jaarlijks echter 1,6 miljoen euro willen ontvangen.

"Allemaal onzinverhalen", aldus de 24-jarige Assaidi in gepsrek met het Algemeen Dagblad. "Dat is echt niet waar. Als ik voor het geld had gekozen, was ik wel naar het buitenland gegaan." Eerder wees Assaidi biedingen van Spartak Moskou en Galatasaray af. "Ik wil niet naar het buitenland, maar bij mijn familie in Amsterdam blijven. Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn wens om voor Ajax te voetballen en nog steeds hoop ik dat het doorgaat. We zijn nog steeds in gesprek, de transfer is zeker nog niet afgeketst."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!