Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje favoriet tegen Rode Duivels


15 augustus 2012 - Vanavond staat de derby der lage landen na acht jaar weer op het programma. De laatste confrontatie werd met 1-0 gewonnen door de Rode Duivels door een doelpunt van Bart Goor.

Oranje is vanavond de grote favoriet volgens de Europese bookmakers. Het Nederlands Elftal heeft een notering van 2.20. Een overwinning voor Belgie wordt geschat op een quotering van 3.25 maal je inzet. Een gelijkspel staat ook genoteerd op 3.25. Laten de Duivels zien dat ze klaar zijn voor de WK kwalificaties of herpakt Oranje zich na een zwak EK? Ga de uitdaging aan bij Unibet en wed Live mee tijdens de wedstrijd!

Wed nu op Nederland - België bij Unibet

De bookmakers van Unibet hebben ook een aantal interessante weetjes over de huidige inzetten op Nederland - België:

- 66% van de Unibet klanten zet in op Nederland, 23% op een gelijkspel en 11% op België.

- 92% van de Nederlandse klanten zet in op Nederland. België is niet zo vaderlandslievend met maar 54% op hun eigen Duivels.

- De meeste spelers zetten in op meer dan 2.5 doelpunten en de mees voorkomende correcte score is 3-2 voor Nederland.

- Lukaku en Van Persie zijn volgens de Unibet spelers de favoriet om het eerste doelpunt te maken als we naar de inzetten kijken. Opvallend omdat Van Persie vanavond op de bank begint.

Wed 50 euro GRATIS op Nederland - België

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!