Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie van Arsenal naar Manchester United


15 augustus 2012 - Arsenal is het met Manchester United eens geworden over Robin van Persie. Volgens Engelse bronnen betaalt Manchester United maar liefst 25,5 miljoen euro om het contract dat nog tot vorig jaar zomer liep af te kopen.

Robin van Persie had eerder deze zomer al te kennen gegeven graag bij Arsenal te willen vertrekken om elders voor de prijzen te kunnen spelen. De internatinoal zag die mogelijkheid niet bij Arsenal. Nadien vochten Juventus, Manchester City en Manchester United om zijn handtekening.

De laatste Nederlandse voetballer die bij Manchester United actief is geweest was Edwin van der Sar. De doelman stopte in 2011. Van Persie zal eerdaags een meerjarig contract bij de Mancunians tekenen. In Manchester zal hij een droomkoppel met Wayne Rooney gaan vormen.

De aanstaande transfer zal ook in Rotterdam met gejuich zijn ontvangen. Excelsior en Feyenoord zullen namelijk meedelen in de transfer. Het zou gaan om enkele procenten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!