Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: 'Geen belangstelling in Cabral'


16 augustus 2012 - Feyenoord ontkent dat Jerson Cabral in de serieuze belangstelling staat van Espanyol. De club uit Rotterdam-Zuid weet wel dat er belangstelling is voor Elvis Manu maar de jeugdinternational mag voorlopig niet vertrekken.

"Er is op dit moment geen interesse in spelers van Feyenoord", aldus technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik lees ook dat Espanyol een oogje heeft op Cabral. Maar bij zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg en bij mijn persoontje is dat onbekend."

Ook zijn zaakwaarnemer is duidelijk. Wessel Weezenberg: "Er is ooit door Espanyol wel eens gevraagd naar Cabral, maar er is op dit moment geen concrete belangstelling, van welke club dan ook."

Feyenoord is op de hoogte van de interesse in Elvis Manu. Enkele clubs uit de Eredivisie en ook Excelsior hebben interese in de jeugdinternational. Van Geel: "Hij blijft minimaal tot het einde van de maand bij Feyenoord. We willen eerst afwachten of er bij ons nog mutaties zullen plaatsvinden in de voorhoede. Iedereen weet dat wij nog naar een spits zoeken. Pas dan nemen we een besluit over zijn nabije toekomst."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!