Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax over Janssen: 'We liggen ver uit elkaar'


16 augustus 2012 - Keert hij terug of niet? Theo Janssen wordt al enige tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Vitesse. Ajax stelt nu dat het verschil in vraag en aanbod nog altijd behoorlijk is.

"Vitesse heeft ons wel benaderd, we hebben geluisterd, er is over en weer wat contact geweest, maar we liggen ver uit elkaar", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ajax is niet van plan Janssen zo maar te laten vertrekken. De 31-jarige middenvelder heeft in Amsterdam nog een contract voor 1 seizoen, Ajax heeft een optie om die verbintenis nog met een extra seizoen te verlengen.

Ajax wil nog voor het einde van de transferperiode een centrale verdediger, een buitenspeler en een spits aantrekken. Assaidi is nog altijd in beeld. Overmars: "We hopen nog wel op zijn komst, want liever vandaag dan morgen speelt hij bij Ajax. Maar het is afhankelijk van drie factoren: Heerenveen, hijzelf en Ajax. Misschien spelen er andere zaken. We moeten geduld hebben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!