Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda geen partij voor psv


18 augustus 2012 - PSV heeft zich in de thuiswedstrijd tegen Roda JC hersteld van de nederlaag tijdnens de seizoensouverture bij RKC Waalwijk. De ploeg uit Eindhoven maakte korte metten met de ploeg uit Kerkrade: 5-0.

Dries Mertens eiste in de eerste helft een hoofdrol op met onder meer enkele vrije trappen. Uit zijn eerste kopte Kevin Strootman raak, z'n tweede werd door doelman Filip Kurto gestopt en bij z'n derde stuitte de bal via de lat en Kurto terug in het veld.

Na rust wist PSV het kwaliteitsverschil wel in doelpunten uit te drukken. Ola Toivonen veranderde subtiel achter zijn standbeen een schot van Mertens van richting, Roda-verdediger Abel Tamata, bij PSV onder contract, deed dat bij een inzet van Jeremain Lens, die later met een diagonaal schot doel trof, waarna invaller Georginio Wijnaldum een combinatie met Tim Matavz met de 5-0 bekroonde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!