Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC kansloos tegen Ajax


19 augustus 2012 - Ajax heeft met speels gemak gewonnen bij NEC. De landskampioen zegevierde in Nijmegen tegen een onthutsend zwakke tegenstander: 6-1. Alex Pastoor, trainer van NEC, zag het met lede ogen aan.


NEC maakte er vooral voor rust een potje van: Jody Lukoki scoorde na balverlies van Evander Sno, bij de treffers van Christian Eriksen en Tobias Sana stond de NEC-defensie te slapen en bij de 4-0 van Theo Janssen ging Gabor Babos in de fout.

Na rust beet NEC meer van zich af, al was ook de 5-0 knullig (Michel Breuer schoot de bal tegen Siem de Jong aan). Na die goal kreeg NEC zowaar wat kansen en Bram Nuytinck tikte de 5-1 binnen. In de slotfase was Sana trefzeker na een knappe aanval.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!