Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen weet het nog niet


21 augustus 2012 - Theo Janssen leeft nog steeds in onzekerheid over zijn toekomst. De middenvelder van Ajax zou graag de overstap willen maken naar zijn oude club Vitesse, maar er zijn meerdere clubs die interesse hebben getoond.

Het Turkse Besiktas is bereid een hogere transfersom te betalen dan Vitesse. Een transfer naar het buitenland geniet sowieso de voorkeurd in Amsterdam. In dat geval versterken ze de concurrentie in eigen land niet.

Janssen is blij dat Vitesse eindelijk een bod bij Ajax heeft neergelegd. 'Maar de clubs moeten er eerst uitkomen', beseft de middenvelder die uit Amsterdam wil vertrekken omdat hij niet meer zeker is van een basisplaats. 'Pas dan kan ik in actie komen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!