Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw contract Ruben Schaken


22 augustus 2012 - Feyenoord heeft een transfer van Ruben Schaken naar een Turkse club weten te voorkomen. De Rotterdammers ontvingen een bod van een miljoen euro. Genoeg om de gelimiteerde transfersom af te kopen.. Feyenoord anticipeerde hierop door schaken een nieuw en sterk verbeterd contract voor te leggen.

Door zijn nieuwe contract gaat Schaken tot de grootverdieners binnen de selectie horen. Daarnaast ligt hij vast tot medio 2015 en heeft hij de gelimiteerde afkoopsom laten vallen. De zaakwaarnemer van de vleugelspeler bevestigt dit. "Feyenoord laat met dit contract blijken dat Ruben belangrijk is geworden voor dit elftal. Binnenkort tekent hij officieel, maar Feyenoord heeft zijn jawoord deze week al gekregen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!