Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook AZ komt niet tot scoren tegen Anzhi


23 augustus 2012 - Na Vitesse is ook AZ er niet in geslaagd tot scoren te komen tegen Anzhi. De eerste wedstrijd werd vanavond in Moskou met 1-0 verloren. AZ zal zich in de return in Alkmaar moeten revancheren.

AZ speelde zeker niet slecht en kreeg ook een aantal goede mogelijkheden. Zo was onder andere Falkenburg meerdere keren gevaarlijk. De enige treffer viel in de tweede helft en kwam op naam van Traore. De Ivoriaanse aanvaller kon scoren op het randje van buitenspel maar dat zal niemand in Rusland nog deren.

Er wacht AZ nog een heel karwei wil het de groepfase van de Europa League bereiken. AZ toonde zich als team sterker dan Anzhi maar weet dat het invidivueel moet onderdoen voor de mannen van Guus Hiddink.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!