Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hard onderuit in Turkije


23 augustus 2012 - FC Twente baalde dat het als geplaatst team had geloot tegen het Turkse Bursaspor. De verwachtingen van Steve McClaren kwamen uit: FC Twente moet vol aan de bak. Vandaag werd in Turkije met 3-1 verloren.

Een heksenketel zou het in Bursa worden en dat werd het ook. Op het veld viel het nog wel mee. FC Twente hield zich aanvankelijk goed staande en de thuisploeg werd enkel van afstand gevaarlijk. FC Twente kwam in Turkije zo waar op voorsprong. Na ruim een half uur spelen was het Nacer Chadli die de score opende na goed voorbereidend werk van Fer en Tadic.

Nog voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Pablo Batalla tekende voor de onverwachte goal, op dat moment controleerde FC Twente namelijk de wedstrijd. Door de goal van de Argentijn was het bij rust toch weer gelijk. Na rust kwam Bursaspor ook op 2-1. Stanislav Sestak was ditmaal de doelpuntenmaker.

FC Twente wist zich even geen raad en kwam goed weg toen een schot van Batalla eindigde op de paal. Niet veel later was het toch Batalla die de 3-1 aantekende. In de slotfase was Bulykin nog dichtbij de aansluitingstreffer maar helaas voor FC Twente viel dit belangrijke uitdoelpunt niet. Bulykin kopte over.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!