Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen kopje onder in Molde


23 augustus 2012 - SC Heerenveen heeft haar eerste duel in de tweestrijd met de Noorse kampioen Molde FK verloren. In Molde eindigde het treffen tussen beide teams in 2-0.

Het duel in Noorwegen was ook een treffen tussen twee coaches die hun sporen als spits in het Europese topvoetbal hebben verdiend. Marco van Basten is sinds deze zomer trainer van SC Heerenveen. Bij Molde staat Ole Gunnar Solskjaer, ex-Manchester United, aan het roer.

SC Heerenveen starte zwak en moest direct een aantal kansen voor Molde laten noteren. Doelpunten vielen niet. Naar mate het duel vorderde greep SC Heerenveen zo waar het initiatief en dat mondde uit in kansen voor Oussama Tanane en Marten de Roon. Toch was het SC Heerenveen dat een tegengoal moest slikken. Magnus Wolff Eikrem tekende voorde goal.

De Friezen kwamen niet veel later goed weg nadat Van La Parra een bal van de lijn had gehaald. Ook in de tweede helft had SC Heerenveen kansen op de gelijkmaker. De jonge Arsenio Valpoort had het geluk niet aan zijn zijde. Vlak voor tijd deelde Molde nog een mokerslag uit. Matthias Moström scoorde en daardoor wordt het voor SC Heerenveen nog heel moeilijk om door te gaan in Europa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!