Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lastminute escape voor Feyenoord


23 augustus 2012 - Feyenoord mag blijven hopen op de groepsfase van de Europa League. Daar leek het bij rust nog helemaal niet op. De ploeg van Ronald Koeman keek tegen een 0-2 achterstandd aan. Met een flink portie vechtlust knokten Feyenoord zich terug. Invaller Achahbar tekende in blessuretijd voor de 2-2.

Feyenoord werd al vroeg gewaarschuwd. De jonge Tsjechische aanvaller Kadlec verscheen al vroeg in het duel oog in oog met Erwin Mulder maar Bruno Martins Indi kon handelend goed optreden. Feyenoord toonde vervolgens het initiatief en kreeg ook kansen via onder andere Guyon Fernandez.

Daarna was het de beurt aan Kadlec. De defensie van Feyenoord ontbrak het aan ondersteuning vanuit het middenveld en dat zou ze opbreken. De jonge Tsjechische aanvaller scoorde in korte tijd twee keer. Feyenoord toonde vervolgens veerkracht door te blijven voetballen. Een verwoestend schot van Lex Immers werd op magnifieke wijze door de Tsjechische doelman gekeerd.

Na rust ging Feyenoord in een hoger tempo spelen en kreeg het na een uur spelen uiteindelijk ook de aansluitingstreffer. Het was linksback Miguel Nelom die van afstand wist te scoren. Dat deed Nelom na een goede 1-2 met Jordy Clasie. Die kleine middenvelder was het toonbeeld van de wederopstanding. In de eerste helft viel hij op met een aantal malen knullig balverlies, in de tweede helft zorgde hij voor pressie op het middenveld richting de zestien van Sparta Praag.

Feyenoord kreeg een aantal goede mogelijkheden en circa een tiental corners. Toch leek Feyenoord af te stevenen op een nederlaag. Diep in de blessuretijd was het echter de jonge invaller Achahbar die met een hakbal alsnog de verdiende 2-2 aantekende. Hierdoor is er voor Feyenoord nog perspectief maar dan zal het wel 90 minuten lang moeten knallen zoals het vandaag alleen in de eerste helft deed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!