Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV heeft geen kind aan Zeta


23 augustus 2012 - PSV mag zich gaan opmaken voor de groepsfase van de Europa League. Vanavond had PSV geen enkele moeite met Zeta. Het werd voor de mannen van Dick Advocaat een 5-0 zege in het verre Montenegro. Volgende week is de return in Eindhoven.

Al na twee minuten spelen kon heel PSV juichen. Ola Toivonen zette toen al de 0-1 op het bord. PSV liet de thuisploeg in de wedstrijd door niet snel een tweede treffer te fabriceren. Toch kon niet worden gesteld dat PSV zelf echt in de problemen kwam.

In het laatste kwartier liet PSV zich bijzonder gelden. Tim Matavz, Kevin Strootman, Jeremain Lens en Mark van Bommel lieten zich allemaal op het wedstrijdformulier zetten als doelpuntenmaker. Met de 5-0 zege in Montegro is PSV verzekerd van de groepsfase van de Europa League. Volgende week kan Advocaat een aantal van zijn spelers rust geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!