Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV: 'Wildschut is 2,5 miljoen waard'


24 augustus 2012 - SC Heerenveen is definitief afgehaakt voor Tanic Wildschut. De Friezen ondernamen verschillende pogingen om de rappe buitenspeler los te weken bij VVV Venlo. De Limburgers blijven echter vasthouden aan haar vraagprijs van 2,5 miljoen euro en 25% van de toekomsitge transfersom.

De laatste poging die SC Heerenveen ondernam was een bod van 2 miljoen euro. SC Heerenveen had de jeugdinternational graag willen aantrekken als een vervanger van Oussama Assaidi of Luciano Narsingh die deze zomer verkasten naar respectievelijk Liverpool en PSV.

VVV-directeur Hans Soentjens in Dagblad De Limburger: "Het is echt niet alledaags dat een club als VVV een bod van twee miljoen euro naast zich neerlegt, dat is bijna een derde van onze begroting. Maar wij vinden dat Yanic de prijs waard is die wij vragen. Hij speelt in Jong Oranje met jongens als Ola John en Luuk de Jong, die respectievelijk acht en vijftien miljoen euro hebben opgeleverd deze zomer. Voor ons is Yanic die 2,5 miljoen waard. Hij is te waardevol om voor een appel en een ei weg te doen en hoeft wat ons betreft ook niet weg."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!