Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geruchten zwellen aan: Janssen niet op training Ajax


24 augustus 2012 - Een lichte blessure of is een transfer aanstaande? Theo Janssen ontbrak vandaag in ieder geval op de training van Ajax. Dat zou volgens Omroep Gelderland kunnen duiden op een op handen zijnde transfer van Janssen naar zijn jeugdliefde Vitesse.

Vitesse probeert de middenvelder al enige tijd over te nemen van Ajax. Een bod werd ook al uitgebracht en ook Janssen is bereid water bij de wijn te doen. Om een transfer naar Vitesse mogelijk te maken is de 31-jarige middenvelder bereid in te leveren.

Mocht Vitesse er inslagen om de middenvelder voor 12.00 uur vandaag bij de KNVB aan te melden dan is de middenvelder dit weekend nog inzetbaar voor de club. Vitesse gaat aanstaande zondag op bezoek bij promovendus Willem II.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!