Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vitesse en Ajax eens over Theo Janssen'


24 augustus 2012 - Theo Janssen is weer een flinke stap dichterbij een terugkeer naar Vitesse, dat meldt Omroep Gelderland. Ajax en de Arnhemse club zijn vrijdag tot een akkoord gekomen over de transfersom.

Nu hoeft de 31-jarige middenvelder alleen zelf nog definitief tot overeenstemming komen met de directie van Vitesse. Beide partijen spraken volgens interim-directeur Kasakowski al verschillende keren met elkaar. Janssen gaf eerder al te kennen dat hij was bereid in te leveren om het mogelijk te maken weer voor Vitesse te kunnen spelen.

Janssen ontbrak vrijdag tijdens de training van Ajax. De verwachting is dat de geboren Arnhemmer nu snel zal aansluiten bij de selectie van Vitesse. Daarmee lijkt eindelijk een einde te komen aan een van de langstlopende transfersoaps van deze zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!