Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse maanden zonder Van der Struijk


24 augustus 2012 - Een forse tegenvaller voor Vitesse. De Arnhemse club zal het circa drie maanden moeten stellen zonder Frank van van der Struijk. Als gevolg van overbelasting heeft de verdediger een stressfactuur opgelopen aan het middenvoetsbeentje van zijn rechtervoet.

De 27-jarige verdediger zal op korte termijn worden geopreerd. De verdediger keek onlangs nog uit naar het duel van aanstaande zondag waarbij Vitesse op bezoek gaat bij zijn jeugdliefde Willem II. Van der Struijk verruilde zes seizoenen geleden nog Willem II voor Vitesse.

Eerder kondigde Vitesse de komst aan van Dan Mori. Mogelijk dat de Israelisch international nu de rechtsbackpositie kan innemen. Een andere optie is de Japanner Yasuda die de linksbackpositie dan weer overgeeft aan de eerder gepasseerde Patrick van Aanholt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!