Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente huurt jonge Belg van City


24 augustus 2012 - FC Twente staat op het punt zich te versterken met Dedryck Boyata. De jonge Belgische verdediger zal een seizoen worden gehuurd van Manchester City. Het lijkt de opmaat naar een definitief vertrek van Douglas naar Fulham of Newcastle United.

De Belgisch international Boyata hoeft ook komend seizoen niet op veel speeltijd in Manchester te rekenen. De verdediger mocht dan ook op huurbasis bij City vertrekken en FC Twente klopte al snel aan. De 21-jarige Boyata werd vorig seizoen ook al verhuurd door Manchester City. Bij Bolton Wanderers speelde de verdediger 13 wedstrijden. Voor Manchester City kwam hij 23 keer in actie, daaronder ook duels in de League Cup en FA Cup.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!