Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC rondt komst Nadir Ciftci af


24 augustus 2012 - NAC Breda heeft zich zoals verwacht versterkt met Nadir Ciftci. In het Rat Verlegh Stadoin lag voor Ciftci een driejarig contract klaar. De jonge aanvaller was al enige tijd op proef in Breda.

De 1.82 meter lange aanvaller was eerder nog op proef bij ADO Den Haag. Nadat ook NAC Breda aanklopte verliet hij zijn oude club (hij genoot er zijn opleiding) om in Brabant op proef te gaan. Dat levert Ciftci nu een driejarig contract op.

Het was even wachten op de juiste papieren. Inmiddels is alles geregeld met de Turkse voetbalbond om de 20-jarige Ciftci speelgerechtigd te krijgen. Ciftci, die een interlandloopbaan bij Turkije verkoos boven Nederland, speelde in het verleden voor Portsmouth en Kayserispor.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!