Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten nog niet in zijn element bij Vitesse


24 augustus 2012 - Fred Rutten is niet blij met gang van zaken op een aantal punten bij Vitesse. "Ik ben in Hollywood terecht gekomen. Ik weet alleen nog niet in welke film, science-fiction of comedy." Rutten refereerde cynisch aan de bijnaam van Vitesse: FC Hollywood aan de Rijn.

De coach stoort zich onder meer aan het lang uitblijven van versterking. Verder heeft Rutten ook het idee dat mensen bij de club de vuile was buiten hangen.
De clubleiding verwacht een klassering in de top dit seizoen. "Dan moeten wij op het veld dat maar waarmaken." Rutten weigert zich te druk te maken. "Ik krijg keurig op tijd mijn geld", sprak de coach tegenover Omroep Gelderland opnieuw cynisch.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!