Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek: 'Ajax betaalde meer voor Moisander'


24 augustus 2012 - Vandaag (vrijdag) heeft Niklas Moisander afscheid genomen van zijn collega's bij AZ. Emotioneel was dat zeer bijzonder als we Gertjan Verbeek moeten geloven. Moisander draagt de komende drie seizoenen het shirt van Ajax.

Gertjan Verbeek vertelde RTV Noord-Holland: "Ik heb Niklas bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren en hem succes gewenst." Moisander kon zijn tranen in het afscheidswoord richting Verbeek niet bedwingen. Na het afscheid had hij een brok in zijn keel.

De trainer van AZ ging zelfs nog een stap verder: "De spelers zijn onderling meer dan alleen collega's. Sommigen zijn zelfs vrienden en dan doet zo'n afscheid je wel wat. De tranen van Niklas zullen denk ik daarom ook niet gekomen zijn door mijn afscheidsspeech."

Overigens was Verbeek niet te spreken over Ajax. De Amsterdammers stelden dat ze 'slechts' 3,2 miljoen euro voor Moisander hadden betaald. Volgens Verbeek is dat bedrag hoger dan Ajax wil doen geloven. Verbeek wilde aan RTV Noord Holland niet vertellen wat de transfersom dan wel was.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!